Sparanghel Mare La Grătar
Sparanghelul mare la grătar este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 10 porții. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 49 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. 34 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, oțet balsamic, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Crock Pot - Carne De Vită Mare, Fasole Mare, Baie Mare! Ferma Longmeadow, Ce este atât de grozav despre sparanghel, și Cartofii mari la grătar ai lui Nif.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mică, la foc mediu, adăugați oțetul, coaja și sucul de lămâie și un vârf de sare. Aduceți la foc mic și lăsați amestecul să se reducă până devine siropos, aproximativ 10 minute.
Între timp, încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Spălați și tăiați capetele sparanghelului. Aruncați sparanghelul ușor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați sparanghelul 5 minute, apoi răsturnați și grătați până se înnegresc ușor pe ambele părți, aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați sparanghelul într-un platou de servire, stropiți cu sirop balsamic și serviți.