Sparanghel Fiert Cu Salsa Verde

Sparanghel Fiert Cu Salsa Verde
Sparanghelul fiert cu Salsa Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 191 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. Această rețetă de la finecooking.com are 23 de fani. Un amestec de hamsie, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Sparanghel-feta Salsa Verde, Cotlete de miel cu sparanghel-feta Salsa Verde, și Somon afumat, sparanghel BBQ și Halloumi cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți salsa verde: într-un castron, combinați uleiul de măsline, pătrunjelul, șalota, hamsiile, sucul de lămâie, caperele și coaja de lămâie. Se amestecă pentru a se amesteca și apoi se condimentează după gust cu 1/8 linguriță. sare sau mai mult după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Gatiti sparanghelul: aduceti o oala mare cu apa sarata la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați sparanghelul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute pentru sulițe medii. Ridicați sparanghelul din apa clocotită cu clești și uscați-l pe un vas curatprosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați pe un platou, aranjând sulițele cu vârfurile îndreptate în aceeași direcție. Puneți sosul peste sulițele calde și serviți imediat. Faceți sfaturi înainte puteți face salsa verde cu până la 8 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
240, grăsime
2
20, Calorii Grase
1
180, Grăsimi Saturate
2
3, proteine
3
7, Grăsimi Mononesaturate
4
15, carbohidrați
5
400, colesterol
6
15, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
8, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista