Sparanghel cu vinetă de sherry tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu vinetă de sherry tarhon. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 34 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel cu vinetă de sherry tarhon, sparanghel cu vinaigret de tarhon, și Sparanghel cu vinaigret de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți sparanghelul pe un suport pentru aburi așezat peste apă clocotită, acoperit, până când este doar fraged, 3 până la 5 minute (în funcție de grosime), apoi transferați într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Bateți împreună oțetul, șalotul, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic și adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până la emulsionare.
Înjumătățiți oul și forțați fiecare jumătate printr-o sită grosieră într-un bol. Aruncați sparanghelul cu 1 lingură de vinetă și împărțiți între 4 farfurii. Spoon restul de pansament peste sparanghel și de sus cu ou.