Sparanghel Crocant-Gust De Lămâie
Crisp sparanghel-gust de lamaie este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Crisp Ceapa Savura, Supă De Sparanghel Cu Rulouri Crocante De Sparanghel, și Dovlecei prăjiți și Tostadas de fasole neagră cu gust de ridiche crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți sparanghelul până când este fraged, aproximativ 4 minute. Clătiți sub apă curgătoare rece și scurgeți.
Se taie în zaruri de 1/4 inch.
Într-un castron, combinați ceapa cu mascarpone, suc de lămâie și coajă. Îndoiți sparanghelul și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la răcire, cel puțin 30 de minute și până la 3 ore.