Sparanghel, anghinare și sote de ciuperci cu vinetă de tarhon

Sparanghel, anghinare și sote de ciuperci cu vinetă de tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul, anghinarea și sosul de ciuperci cu vinetă de tarhon. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $2.6 pe portie. O porție conține 374 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare includ Sparanghel Ciuperci Sote, Sparanghel cu vinaigret de tarhon, și sparanghel cu vinaigret de tarhon.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați șotul și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Combinați uleiul, oțetul, tarhonul, sarea și piperul într-un borcan cu șurub de sticlă. Sigilați borcanul și agitați puternic pentru a amesteca vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Aruncați legumele cu vinetă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista