Sparanghel, anghinare și sote de ciuperci cu vinetă de tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul, anghinarea și sosul de ciuperci cu vinetă de tarhon. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $2.6 pe portie. O porție conține 374 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare includ Sparanghel Ciuperci Sote, Sparanghel cu vinaigret de tarhon, și sparanghel cu vinaigret de tarhon.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șotul și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Combinați uleiul, oțetul, tarhonul, sarea și piperul într-un borcan cu șurub de sticlă. Sigilați borcanul și agitați puternic pentru a amesteca vinaigreta.
Aruncați legumele cu vinetă și serviți.