Sparanghel, anghinare și sote de ciuperci cu vinetă de tarhon

Sparanghel, anghinare și sote de ciuperci cu vinetă de tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul, anghinarea și sosul de ciuperci cu vinetă de tarhon. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 4 și costă $2.6 pe portie. O porție conține 374 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Rețete similare includ Sparanghel Ciuperci Sote, Sparanghel cu vinaigret de tarhon, și sparanghel cu vinaigret de tarhon.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
3
Adăugați șotul și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Combinați uleiul, oțetul, tarhonul, sarea și piperul într-un borcan cu șurub de sticlă. Sigilați borcanul și agitați puternic pentru a amesteca vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Aruncați legumele cu vinetă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista