Sparanghel aburit cu sos de usturoi de ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Sparanghelul aburit cu sos de usturoi de ghimbir ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi aburiti cu unt de usturoi-ghimbir, Morcovi Aburiti Cu Unt De Usturoi-Ghimbir, și Pește Aburit Cu Șuncă, Ciuperci, Ghimbir , Usturoi Și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un abur pus peste apă clocotită, sparanghel aburit, acoperit, până când este doar crocant, aproximativ 1 până la 2 minute.
Transferați sparanghelul într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgeți bine sparanghelul.
Într-o măsură de 1 cană, amestecați amidonul de porumb și apa până se dizolvă și amestecați sosul de soia, Sherry sau Scotch, zahărul, sarea și uleiul de susan.
Încălziți un wok sau o tigaie mare și grea la foc mare până când este fierbinte și adăugați ulei vegetal.
Încălziți uleiul vegetal până când este fierbinte, dar nu fumează și amestecați rădăcina de ghimbir și usturoiul 30 de secunde.
Adăugați sparanghel și amestecați 30 de secunde. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă la sparanghel. Aduceți lichidul la fierbere, amestecând și amestecați amestecul până când sparanghelul este bine acoperit.
Presărați sparanghelul cu semințe de susan și aruncați.