Sparanghel aburit cu maioneză de tarhon
Sparanghelul aburit cu maioneză de tarhon este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Aburită Cu Maioneză De Tarhon, Sparanghel Cu Maioneză De Tarhon, și Sparanghel La Grătar Cu Somon Afumat Și Maioneză De Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face maioneză, în blender sau robot de bucătărie, puneți tofu, suc de lămâie, muștar, sare, șalotă și usturoi. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează. Cu blenderul pornit, adăugați ulei prin picături.
Se pune într-un recipient din sticlă sau plastic; se amestecă tarhonul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la răcire.
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cratiță sau tigaie (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Așezați sparanghelul în Coș. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Aburiți 6 până la 8 minute sau până când este crocant.