Spanacul lui Claire Carbonara
Carbonara spanac Claire ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 792 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați spanacul fettuccine, slănină, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Claire nu-așa-neglijent Joe, Claire Croque Madame, și Pancetta Carbonara Cu Spanac Proaspăt Pentru Bebeluși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu și sare generos.
Puneți slănina într-o tigaie mare cu fața înaltă și gătiți la foc mediu-mare până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Scoateți de pe foc și rezervați slănina în tigaie.
Când slănina este aproximativ pe jumătate gătită, aruncați pastele în apa clocotită și gătiți aproximativ 4 minute pentru proaspete sau conform instrucțiunilor pachetului, dacă folosiți uscate.
Între timp, bateți oul și gălbenușurile, 1 cană de brânză și piper împreună într-un bol mic.
Când pastele sunt gata, întoarceți tigaia cu slănina la foc mediu. Folosind o ladă, bateți încet aproximativ 1/2 cană de apă de gătit pentru paste în amestecul de ouă și brânză până când este slăbit. Rezervați puțină apă de gătit suplimentară.
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie.
În timp ce aruncați continuu, stropiți încet amestecul de ouă peste paste până când este complet acoperit.
Adăugați mai multă apă de gătit dacă pastele par uscate.
Adăugați frunzele de spanac în tigaie și aruncați până se combină.
Transferați carbonara într-un bol de servire și serviți imediat cu mai multă brânză presărată deasupra.