Spanac și Ricotta umplute scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 595 calorii, 46G de proteine, și 21g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, cârnați de curcan, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Spanac-Ricotta Umplute Scoici, Coji umplute cu spanac și Ricotta, și Spanac și Ricotta umplute scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Gatiti cojile cu 1 minut mai putin decat este indicat pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge și se lasă să se răcească. Pulverizați o farfurie de caserolă de 9 pe 13 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
4
Încălziți o tigaie mare pe partea înaltă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carnea de vită și cârnații și gătiți până se rumenesc, în timp ce amestecați și rupeți cu spatele unei linguri de lemn, 3 până la 4 minute. Se amestecă morcovii și ceapa și se gătește până se înmoaie, încă aproximativ 4 minute. Amestecați fulgii de usturoi și ardei roșu dacă folosiți și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Morcov
Cârnați
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
6
Adăugați roșiile zdrobite și fierbeți pe mediu-scăzut, neacoperit, timp de 20 de minute. Se amestecă busuiocul la sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Busuioc
7
Clătiți spanacul într-un colizor cu apă rece. Cu apa încă agățată de frunze, adăugați spanacul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și aruncați cu clești până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie
Clește
8
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Odată răcit, înfășurați prosoape de hârtie și stoarceți orice exces de umiditate. Tăiați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Într-un castron mare, adăugați spanacul, ricotta, 1/2 cană de mozzarella, 1/4 cană de parmezan și oul și dați-i o agitare până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmezan
Brânză Ricotta
Spanac
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Întindeți 3 linguri de sos pe fundul vasului de caserolă pregătit. Umpleți fiecare coajă cu aproximativ 1 lingură de amestec de spanac și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
12
Așezați cojile în vas și apoi acoperiți cu mai mult sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Sos
13
Presărați caserola cu restul de 1/4 cană parmezan și restul de 1/2 cană mozzarella. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
14
Scoateți folia și continuați să coaceți până când brânza este topită și bulbucată, încă 5 minute.