Spanac și Ricotta Calzone

Spanac și Ricotta Calzone
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Spanacul și Ricotta Calzone ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 1180 calorii, 76g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru $6.07 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Un amestec de sare kosher, brânză ricotta cu lapte, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spanac și Ricotta Calzone, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, și Calzone de dovleac, cârnați și spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Praf ușor suprafața de lucru și sucitorul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Rulați aluatul într-un oval de 8 x 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Într-un castron mediu, amestecați spanacul, ricotta și mozzarella și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați toată umplutura pe 1 jumătate din aluat lăsând o margine de 3/4 inci de-a lungul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Îndoiți aluatul rămas peste umplutură până când marginile se aliniază și ciupiți marginile împreună pentru a sigila. Rulați ușor marginile ciupite sub pentru a forma o jantă decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați calzone pe o foaie de copt prăfuită cu făină de porumb și periați blatul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți până se rumenesc și centrul este fierbinte și topit, 25 de minute, rotind la jumătatea gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
1 pachet drojdie uscată activă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
2
3/4 cană apă caldă, aproximativ 110 grade F
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
1 linguriță zahăr
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
1 lingură ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
5
1 3/4 căni de făină universală, plus suplimentar pentru frământare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
1 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Într-un bol mic de amestecare, amestecați drojdia, apa caldă, zahărul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
8
Lăsați să stea aproximativ 3 minute pentru a se dizolva complet și a activa drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
9
Într-un bol mare de amestecare, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
10
Cu o spatulă de cauciuc, amestecați treptat amestecul de drojdie în făină până când se combină și aluatul abia se ține împreună. Întoarceți aluatul pe o suprafață de blat curată, prăfuită cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Frământați aluatul cu mâinile pudrate cu făină până când aluatul devine neted și elastic, aproximativ 10 minute. Suprafața trebuie să fie strânsă și mătăsoasă și să sară ușor înapoi atunci când este apăsată. Ungeți ușor un vas mare de amestecare cu ulei de măsline și așezați aluatul în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
12
Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald pentru a crește până la dublarea dimensiunii, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
13
Odată dublat, bateți aluatul în jos și împărțiți-l în 2 bucăți egale. Frământați fiecare 1 ușor pentru a forma o minge uniformă. Puneți deoparte și acoperiți-le cu un prosop de bucătărie sau folie de plastic pentru a se odihni 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
14
Nota bucătarului: aluatul poate fi făcut cu o zi înainte și refrigerat peste noapte odată ce este împărțit. Păstrați bine acoperit în folie de plastic sau într-o pungă sigilată pentru depozitarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții1
Scor De Sănătate55
Revista