Spanac și ciuperci
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Spanacul și ciupercile ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. O porție conține 139 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, sare, castane de apă și cimbru sau. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este solid. Încercați Spanacul și ciuperci , Spanacul mărar cu ciuperci și Ciuperci umplute cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți ciupercile în unt și ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă vinul, sosul Worcestershire și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 7-8 minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Adăugați spanacul; gatiti si amestecati pana se ofilesc. Se amestecă castane de apă; căldură prin.