Spanac și caserolă de fasole
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Spanacul și caserola de fasole ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 251 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, roșiile conservate, semințele de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este mare. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Spanac, și Caserola Cu Șuncă Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Gătiti mazărea cu ochi negri într-o oală sub presiune timp de 12 minute.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Se sotează ceapa cu spanac, roșii, sare și fenicul timp de 15 minute.
Combinați fasolea cu amestecul de spanac într-o farfurie de 2 litri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.