Spanac Ușor Sotat

Spanac Ușor Sotat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul ușor sotat. Această rețetă face 4 porții cu 50 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, nuci de pin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac ușor sotat pentru doi, Spanac Sotat, și Spanac Sotat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotati ceapa pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă spanacul, sherry-ul, sarea și piperul; gătiți și amestecați timp de 4-5 minute sau până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Revista