Spanac Pesto Piept De Pui

Spanac Pesto Piept De Pui
Pieptul de pui Pesto de spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 170 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de spanac, parmezan, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Piept de pui la gratar cu Pesto de spanac, Piept de pui cu paste și Pesto, și Piept De Pui Cu Crustă Pesto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați spanacul și pesto-ul împreună într-un bol; întindeți jumătate din amestec în fundul unui vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați pieptul de pui pe amestecul de spanac; deasupra cu restul amestecului. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și presărați parmezanul. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza a început să se topească și să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista