Spanac Pesto Piept De Pui
Pieptul de pui Pesto de spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 170 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de spanac, parmezan, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Piept de pui la gratar cu Pesto de spanac, Piept de pui cu paste și Pesto, și Piept De Pui Cu Crustă Pesto.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați spanacul și pesto-ul împreună într-un bol; întindeți jumătate din amestec în fundul unui vas de copt din sticlă.
Așezați pieptul de pui pe amestecul de spanac; deasupra cu restul amestecului. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și presărați parmezanul. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza a început să se topească și să se rumenească, aproximativ 15 minute.