Spanacul Fettuccine Primavera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 476 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, sare, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Fettuccine Primavera, Fettuccine Primavera, și Fettuccine Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apă pentru paste la fiert. Sare apa adăugați pastele și gătiți la al dente, aproximativ 7 până la 8 minute. Folosiți un cojitor de legume pentru a face panglici de morcov și dovlecei. Păstrați legumele plate pe tejghea și rulați peelerul pe lungimea legumelor. Aruncați morcovii și dovleceii în apa de paste pentru ultimele 4 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Încălziți o tigaie medie la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se sotează șobolanii și usturoiul 3 până la 4 minute, apoi se adaugă mazărea și se încălzește, 2 minute, se amestecă vinul, se reduce timp de o jumătate de minut și se amestecă pe stoc. Aruncați pastele și legumele scurse cu sosul, condimentați cu sare și piper și combinați cu brânză și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime