Spanacul-caserola de fasole verde este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 261 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, ceapă prăjită, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola verde (nu fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o farfurie cu caserole.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Amestecați laptele, smântâna și smântâna de supă de ciuperci împreună într-un bol mare. Îndoiți fasolea verde și spanacul și amestecați în aproximativ jumătate din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
3
Se toarnă în vasul de caserolă și se acoperă cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 40 de minute.