Spanac-Caserola De Fasole Verde
Spanacul-caserola de fasole verde este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 261 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, ceapă prăjită, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola verde (nu fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o farfurie cu caserole.
Amestecați laptele, smântâna și smântâna de supă de ciuperci împreună într-un bol mare. Îndoiți fasolea verde și spanacul și amestecați în aproximativ jumătate din ceapă.
Se toarnă în vasul de caserolă și se acoperă cu ceapa rămasă.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc deasupra, aproximativ 40 de minute.