Spaghetti Con Cozze e Pomodoro (midii și roșii) necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, roșii, midii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Food.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cozze al Pomodoro (midii umplute), Spaghete cu midii (Spaghetti con le Cozze), și Midii Refrigerate - - - Cozze Fredde pentru rețete similare.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.