Spaghetti alla Carbonara
Reteta Spaghete alla Carbonara ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 30 minute. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 567 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, pecorino romano, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Spaghetti alla Carbonara, Spaghetti alla Carbonara, și Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Fierbeți spaghetele în apă sărată până când este al dente.
Se scurge și se lasă deoparte.
Adăugați ardeiul negru și brânza în ouăle bătute. Pune deoparte.
Adăugați cremă la acest amestec, dacă doriți, pentru un vas mai cremos.
Pune uleiul într-o cratiță cu pancetta și sotează 5 minute.
Se adaugă spaghetele în tigaie și se sotează încă 3 minute.
Opriți flacăra (acest lucru este important) și adăugați amestecul de ouă și brânză în paste și amestecați.
Serviți cu Pecorino Romano suplimentar deasupra.