"Spaghete" Și Chiftele Asiatice
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 64 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet panko, ulei, mazăre de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Chiftele și spaghete de inspirație asiatică, Spaghete Asiatice Cu Chiftele De Pui, și Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele.
Instrucțiuni
Se amestecă amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează.
Adăugați 2 Linguri. pansament, sos de soia, 1 linguriță. pudră de cinci condimente și piper zdrobit; se amestecă bine.
Combinați carnea, firimiturile de pâine și pansamentul rămas și pudra de cinci condimente; formați în bile de 1 inch.
Gatiti fidea conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; gatiti 10 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional.
Scoateți chiftelele din tigaie.
Adăugați morcovii în tigaie; gatiti si amestecati 4 min. Se amestecă mazărea de zăpadă și ceapa; gatiti si amestecati 1 min.
Întoarceți chiftelele în tigaie. Se amestecă amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu 4 min. sau până când chiftelele sunt gata (160F) și sosul este ușor îngroșat, amestecând ocazional.
Adăugați la ingrediente în tigaie; se amestecă.