Spaghete la cuptor I
Spaghete I la cuptor necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 422 de calorii, 29 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ciuperci, ardei gras, supă cremă condensată de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 495 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spaghete la cuptor, Spaghete la cuptor și Spaghete la cuptor.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați spaghete și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente.
Scurgeți și puneți deoparte.
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, căliți ceapa, ardeiul verde și carnea de vită. Odată ce carnea de vită este maronie și ceapa și ardeiul s-au înmuiat, adăugați roșiile, ciupercile și oregano. Se fierbe neacoperit timp de 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9x13 inci.
Pune jumătate din spaghetele fierte în vasul pregătit. Acoperiți cu jumătate din amestecul de carne.
Stropiți cu 1 cană de brânză cheddar blândă. Repeta. Într-un castron mediu, amestecați supa cremă de ciuperci și apă până se omogenizează; se toarnă peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.