Sopes de Pollo con Frijoles(Sopes de pui cu fasole)

Sopes de Pollo con Frijoles(Sopes de pui cu fasole)
Această rețetă face 16 porții cu 1159 calorii, 5g de proteine, și 123G de grăsime fiecare. Dacă $1.46 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Sopes de Pollo con Frijoles (Sopes de pui cu fasole) ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper serrano, tomatillos, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sopes cu Chorizo fasole prăjită și o salată acidulată, Sopi vegani cu fasole prăjită și Salsa Verde, și Sopes de pui cu cremă de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-o cratiță medie și adăugați bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește, întorcând puiul ocazional, până când centrul de pui înregistrează 150 km f pe un termometru de citire instantanee, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți puiul din bulion și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
În timp ce puiul gătește, preîncălziți broilerul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4
Combinați masa harina și apa într-un castron mediu și frământați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați apă suplimentară 1 lingură la un moment dat până când amestecul se reunește într-un aluat coeziv, care nu se sfărâmă. Se acoperă cu plastic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Așezați tomatillos, poblano, jalapeincroulo și usturoiul și ceapa pe o foaie de copt căptușită cu folie și puneți-o sub grătar. Se fierbe, întorcându-se ocazional, până când sunt ușor carbonizate pe toate părțile și legumele sunt complet fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Odată ce legumele sunt fierte și puiul este gătit, transferați legumele fierte într-un blender împreună cu coriandrul și 1 cană de bulion de pui rezervat (aruncați sau folosiți restul în alt scop). Se amestecă la viteză mare până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare. Puneți salsa deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați-l în bucăți de 1 inch și transferați-l într-o tigaie sau o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Adăugați 1 cană de salsa verde și amestecați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Împărțiți masa în aproximativ 16 bile. Apăsați fiecare bilă într-o presă de tortilla căptușită cu plastic într-un disc de aproximativ 1/4 inci grosime și 4 inci lățime. Folosiți vârful degetelor pentru a forma o ușoară buză în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
11
Transferați cojile de sope crude pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Încălziți uleiul într-un wok mare sau cuptor olandez la 350 F. Fry Sope shells 4 la un moment dat până când este setat, dar nu crocant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
13
Transferați cojile prăjite pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
14
Pentru asamblare, întindeți fasolea prăjită în jurul fundului fiecărei cochilii, apoi acoperiți cu amestecul de pui/salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Stropiți cu cremă, salsa verde suplimentară și o stropire de cotija și frunze suplimentare de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Crema MexicanăCrema Mexicană
16
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista