Nevoie de o felul principal pescatarian? Spaghetele cu fructe de mare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 7,39 USD pe porție. O porție conține 706 calorii, 62g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, spaghete, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Spaghete Cu Fructe De Mare, Spaghete Cu Fructe De Mare, și Spaghete cu fructe de mare curry Marinara.
Instrucțiuni
1
Puneți caracatița în oala sub presiune cu apă, frunze de dafin și 1/2 linguriță sare și sigilați oala sub presiune cu capac, apoi gătiți la presiune ridicată conform instrucțiunilor producătorului 10 minute. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și treceți apă rece peste capac până când presiunea scade complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Caracatiță
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scoateți capacul.
3
Transferați caracatița pe o tăietură, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caracatiță
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Tăiați și aruncați capul, apoi tăiați tentaculele în bucăți de 1 inch.
1
Fierbeți roșiile cu sucul, busuiocul și uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu, neacoperite, amestecând și zdrobind roșiile ocazional, până când sunt groase și reduse la aproximativ 3/4 cană, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1
Pur și simplu busuioc, ulei, unt și 1/2 linguriță de sare într-un blender, răzuind partea în jos, după cum este necesar, până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Gatiti spaghetele intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (3 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, pur și usturoi și ulei în blender purificat pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mare până când este fierbinte, 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați amestecul de ulei, apoi adăugați imediat caracatița, creveții și midiile și saut-ul, amestecând ocazional, până când creveții se rumenesc pe margini și midiile încep să se deschidă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Caracatiță
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați sos de roșii și lichid de gătit cu caracatiță rezervat și gătiți, amestecând, până când midiile se deschid larg și creveții sunt doar gătite, încă aproximativ 2 minute (aruncați orice midii nedeschise). Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie De Spaghete Uscate
Caracatiță
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Scurgeți pastele și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați calmarul la fructele de mare fierbinți în tigaie, amestecând pentru a combina, apoi adăugați la pastele fierbinți și aruncați pentru a combina (calmarul se va găti pe măsură ce este aruncat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește stropit cu tot busuiocul pur și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1
* Dacă nu aveți o oală sub presiune, caracatița poate fi fiartă la foc mic într-o oală de 4 litri cu frunze de dafin, 1/2 linguriță sare și 4 căni de apă, acoperită, întorcându-se ocazional, până la licitație, 1 până la 1 1/2 ore. * Caracatița poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, până se răcește, apoi acoperită.* Sosul de roșii poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)