Spaghete cu chiftele
Spaghetele cu chiftele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 664 calorii, 44G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de vită degresat, carne de vită măcinată, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, Spaghete și chiftele, și Cele mai bune Spaghetti ' n ' Meatballs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 1/2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Într-un castron, amestecați carnea de vită, 1/2 cană de ceapă, albuș de ou, pesmet, 1/2 lingură de usturoi, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Formați amestecul în 12 bile egale (aproximativ 1 3/4 in. fiecare).
Așezați chiftelele într - un singur strat, fără aglomerare, într-o tigaie antiaderentă de 11 până la 12 inci la foc mare; întoarceți-vă după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total pe lot. Pe măsură ce chiftelele sunt rumenite, transferați pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Adăugați 1 1/2 căni de ceapă rămase și 1/2 lingură de usturoi în tigaie; se amestecă des până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșii pure, vin, bulion, busuioc și zahăr; se amestecă până la fierbere.
Adăugați chiftele rumenite în sos; când sosul fierbe, acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când chiftelele nu mai sunt roz în centru (tăiate pentru a testa), 8 până la 10 minute.
Între timp, adăugați spaghete în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie pentru a mușca, 7 până la 9 minute; se scurge bine.
Spaghete de movilă într-un castron larg.
Se toarnă chiftele și sosul peste paste.
Se presară cu 1/4 cană de brânză și pătrunjel; se servește cu sare, piper și brânză suplimentară pentru a adăuga după gust.