Spaghete cu ceapă Sotată, feta și ierburi
Spaghetele cu ceapă Sotată, Fetan și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 395 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de spaghete, maghiran, ulei de măsline cu lămâie meyer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei de spaghete mediteraneene sotate cu legume și Feta, Tigaie de pui sote cu legume și ierburi, și Dovlecel sotat cu usturoi și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați spaghetele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 15 minute adăugând sare și piper, după gust. Se amestecă maghiranul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați pastele fierte și restul de 2 linguri de ulei și aruncați cu suficient lichid de gătit rezervat, 1/4 cană la un moment dat, pentru a umezi. Aruncați cu brânza feta. Condimentează pastele cu sare și piper, după gust.
Transferați în boluri și serviți.