Spaghete cu ceapă Sotată, feta și ierburi

Spaghete cu ceapă Sotată, feta și ierburi
Spaghetele cu ceapă Sotată, Fetan și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 395 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de spaghete, maghiran, ulei de măsline cu lămâie meyer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Dovlecei de spaghete mediteraneene sotate cu legume și Feta, Tigaie de pui sote cu legume și ierburi, și Dovlecel sotat cu usturoi și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați spaghetele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
3
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
4
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 15 minute adăugând sare și piper, după gust. Se amestecă maghiranul și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
MaghiranMaghiran
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați pastele fierte și restul de 2 linguri de ulei și aruncați cu suficient lichid de gătit rezervat, 1/4 cană la un moment dat, pentru a umezi. Aruncați cu brânza feta. Condimentează pastele cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Transferați în boluri și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista