Spaetzle Herbed
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Herbed Spaetzle. O porție conține 334 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână smântână, piper, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Spaetzle Cu Ierburi Și Spanac, Proaspete Herbed Quark Spaetzle, și Spaetzle în sos de cremă de roșii Herbed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la foc mic.
Combinați făina, 2 lingurițe de sare, un vârf de piper și nucșoara într-un bol mare.
Bateți smântâna, seltzerul, ouăle, ierburile și muștarul într-un alt bol, apoi amestecați în amestecul de făină.
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Lucrând peste apa fierbinte, așezați aproximativ 1 cană de aluat într-o strecurătoare și împingeți aluatul cu o spatulă de cauciuc. Gatiti spaetzle-ul timp de 1 minut dupa ce plutesc la suprafata, apoi scoateti-l cu o lingura cu fante si transferati-l in apa cu gheata. Repetați cu aluatul rămas, lăsând apa să revină la foc mic între loturi.
Scurgeți spaetzle-ul, întindeți-l pe o foaie de copt și uscați-l cu prosoape de hârtie. Aruncați cu 2 lingurițe de ulei de măsline.
Încălziți 2 linguri de unt și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Creșteți căldura la mare și adăugați jumătate din spaetzle într-un strat uniform. Gatiti, netulburat, pana se rumeneste pe fund, aproximativ 5 minute. Agitați tigaia și slăbiți spaetzle-ul cu o spatulă; continuați să gătiți până se încălzește, încă aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper. Repetați cu restul de unt, ulei și spaetzle.
Fotografie realizată de Con Poulos