Southwest Chuck Friptură Cu Fasole Neagră

Southwest Chuck Friptură Cu Fasole Neagră
Sud-Vest Chuck friptură cu fasole neagră este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 469 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, roșii conservate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Sud-Vest Tunan și fasole neagră, Brioșe De Ou În Stil Sud-Vest Cu Fasole Neagră Și Porumb, și Grătar Chuck friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați friptura uniform cu 2 lingurițe. ulei de măsline și 1 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați friptura într-un vas puțin adânc sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați ceapă tocată și 1 cană de vin roșu. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada. Se prăjește uscat cu prosoape de hârtie și se presară uniform cu 1 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Rumeniti 4 minute pe fiecare parte in 1 lingura ramasa. ulei fierbinte într-o tigaie mare de prăjire grea la foc mediu-mare. Se amestecă bulionul de pui, următoarele 4 ingrediente și marinada rezervată; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se ia de pe foc și se acoperă cu folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore. Întoarceți friptura și coaceți încă 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă fasolea neagră și se gătește, amestecând ocazional, la foc mediu-mic 10 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista