Southwest Chuck Friptură Cu Fasole Neagră

Southwest Chuck Friptură Cu Fasole Neagră
Sud-Vest Chuck friptură cu fasole neagră este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 469 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, roșii conservate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Sud-Vest Tunan și fasole neagră, Brioșe De Ou În Stil Sud-Vest Cu Fasole Neagră Și Porumb, și Grătar Chuck friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați friptura uniform cu 2 lingurițe. ulei de măsline și 1 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați friptura într-un vas puțin adânc sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați ceapă tocată și 1 cană de vin roșu. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada. Se prăjește uscat cu prosoape de hârtie și se presară uniform cu 1 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Rumeniti 4 minute pe fiecare parte in 1 lingura ramasa. ulei fierbinte într-o tigaie mare de prăjire grea la foc mediu-mare. Se amestecă bulionul de pui, următoarele 4 ingrediente și marinada rezervată; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se ia de pe foc și se acoperă cu folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore. Întoarceți friptura și coaceți încă 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă fasolea neagră și se gătește, amestecând ocazional, la foc mediu-mic 10 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista