Southwest Chuck Friptură Cu Fasole Neagră
Sud-Vest Chuck friptură cu fasole neagră este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 469 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, roșii conservate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Sud-Vest Tunan și fasole neagră, Brioșe De Ou În Stil Sud-Vest Cu Fasole Neagră Și Porumb, și Grătar Chuck friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați friptura uniform cu 2 lingurițe. ulei de măsline și 1 linguriță. pepper.
Așezați friptura într-un vas puțin adânc sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați ceapă tocată și 1 cană de vin roșu. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, rotind o dată.
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada. Se prăjește uscat cu prosoape de hârtie și se presară uniform cu 1 1/2 linguriță. sare.
Rumeniti 4 minute pe fiecare parte in 1 lingura ramasa. ulei fierbinte într-o tigaie mare de prăjire grea la foc mediu-mare. Se amestecă bulionul de pui, următoarele 4 ingrediente și marinada rezervată; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se acoperă cu folie de aluminiu rezistentă.
Coaceți la 300 timp de 1 1/2 ore. Întoarceți friptura și coaceți încă 1 1/2 până la 2 ore sau până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă fasolea neagră și se gătește, amestecând ocazional, la foc mediu-mic 10 minute sau până se încălzește bine.