Souffl De Brânză Clasică 4
Classic Cheese souffl circulat poate fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, făină, brânză gruyincrucrore și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu clasic de brânză, Souffl De Brânză Clasică 4, și Souffl De Brânză Clasică 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți cu generozitate un vas souffl de 2 litri sau șase feluri de mâncare souffl de 1 până la 1 1/4 cană; dacă le folosiți pe cele mici, așezați - le la aproximativ 2 inci într-o tigaie de copt de 10 x 15 inci.
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, topiți 1/4 cană de unt.
Adăugați făină și amestecați până când amestecul este neted și clocotește. Se amestecă laptele, cayenne și sarea și se continuă amestecarea până când sosul fierbe și se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Se adaugă brânza și se amestecă până se topește.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați până când amestecul este amestecat și neted.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou (folosiți atașamentul pentru tel, dacă este disponibil) cu cremă de tartru până se formează vârfuri scurte, rigide și umede. Cu o spatulă flexibilă, pliați o treime din sosul de brânză în albușuri până se omogenizează bine.
Adăugați sosul rămas și pliați ușor până se omogenizează.
Răsturnați aluatul în vasul de suflet pregătit (sau vasele). Dacă vasul este mai mult de 3/4 plin, utilizați guler de folie (vezi "gloria încoronată", mai jos). Dacă doriți, desenați un cerc pe suprafața aluatului de suflet cu vârful unui cuțit, la aproximativ 1 inch de jantă, pentru a ajuta la formarea unei coroane atractive în timpul coacerii.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când blatul este auriu până la maro intens și fisurile arată destul de uscate, 25 până la 30 de minute pentru suflul mare, 15 până la 20 de minute pentru cele mici.
Serviți imediat, scoțând porții dintr-un singur suflet cu o lingură mare.
Soufflurile arată cel mai impresionant atunci când se ridică dramatic peste marginea vasului. Pentru a crea o coroană frumoasă pe suflet, umpleți vasul cu aproximativ 3/4. Dacă este mai puțin plin, sufletul poate să nu se ridice peste margine. Dacă este mai plin, sufletul se poate revărsa, cu excepția cazului în care înfășurați vasul cu un guler de folie. Iată cum să faci unul.
Tăiați o foaie de folie de 15 inci lățime cu 4 inci mai lungă decât circumferința vasului; pliați longitudinal în treimi. Înveliți Generos o parte a benzii de folie cu unt topit, folosind o perie de patiserie. Înfășurați folia în afara vasului, astfel încât cel puțin 2 inci de folie să se extindă deasupra jantei. Îndoiți capetele benzii de folie cu unt de mai multe ori până când se lipesc de vas.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot