Sote de dovlecei cu cheddar
Sotul de dovlecei cu cheddar ar putea fi exact rețeta fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primordială pe care o căutați. Această rețetă este pentru 2 porții, cu 138 de calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Dacă aveți la îndemână ceapă, busuioc sau brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 40% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sotul delicios de broccoli și ciuperci , Sotul de fetan și castraveți și Sotul de gulie .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, sotați dovleceii, ceapa, busuiocul și pudra de usturoi în unt timp de 4-6 minute sau până când legumele devin crocante, amestecând ocazional. Adăugați roșiile și brânza. Gătiți la foc mediu timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.