Sote de dovlecei cu cheddar

Sote de dovlecei cu cheddar
Sotul de dovlecei cu cheddar ar putea fi exact rețeta fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primordială pe care o căutați. Această rețetă este pentru 2 porții, cu 138 de calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Dacă aveți la îndemână ceapă, busuioc sau brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 40% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sotul delicios de broccoli și ciuperci , Sotul de fetan și castraveți și Sotul de gulie .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, sotați dovleceii, ceapa, busuiocul și pudra de usturoi în unt timp de 4-6 minute sau până când legumele devin crocante, amestecând ocazional. Adăugați roșiile și brânza. Gătiți la foc mediu timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista