Sosul tzatziki al lui Yia Yia

Sosul tzatziki al lui Yia Yia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sosul tzatziki al lui Yia Yia. Această rețetă face 25 de porții cu 90 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Unora chiar le-a plăcut acest aperitiv. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, iaurt grecesc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Giroscop de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână, Sos Tzatziki, și Sos Tzatziki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați castraveții și grătarul într-o strecurătoare. Strângeți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Amestecați împreună smântâna, iaurtul, usturoiul și uleiul de măsline într-un bol mare. Se amestecă castraveții. Se răcește cel puțin 30 de minute și până la 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista