Sosul Bar-B-Que al lui Marmie ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 714 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cafea tare, jeleu de struguri, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Bacon Marmie, sparanghel de usturoi, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s, și Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sotati ceapa tocata marunt si telina, cu usturoi zdrobit in unt (adaugati atata ceapa si usturoi cat doriti papilele gustative) intr-o tigaie cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ingredientele rămase amestecând cu grijă, gătiți la temperatură medie amestecând ocazional timp de 30 min și fierbeți până când se obține grosimea dorită. Dacă doriți, treceți blenderul manual la sfârșit pentru a obține o consistență mai lină.