Sosul Lumpia al lui Smilejenna

Sosul Lumpia al lui Smilejenna
Ai nevoie de un sos fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan ? Sosul Lumpia de la Smilejenna ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 151 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Un amestec de zahăr brun, amidon de porumb, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt Filipino Lumpia cu Sos Lumpia , Banana Lumpia cu Sos Caramel și Lumpia .

Instrucțiuni

1
Amestecați apa, zahărul brun și amidonul de porumb într-o cratiță mică. Aduceți la fiert la foc mediu-mare și amestecați până când zahărul s-a dizolvat și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Cereale Crispix, Zdrobite3 Căni De Cereale Crispix, Zdrobite
Dulceata De Zmeura, Afine Sau CapsuniDulceata De Zmeura, Afine Sau Capsuni
La 3 PereLa 3 Pere
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Cireșe Maraschino și Frișcă Suplimentară și Ciocolată Topită Pentru Garnitură, OpționalCireșe Maraschino și Frișcă Suplimentară și Ciocolată Topită Pentru Garnitură, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
2
Luați de pe foc și adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita De Baza De Supa De Pui1/2 Lingurita De Baza De Supa De Pui
Lichid De Gătit Fasole GarbanzoLichid De Gătit Fasole Garbanzo
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista