Sosul alb Kwik Meal Cart de la New York a la Cart

Sosul alb Kwik Meal Cart de la New York a la Cart
Sosul alb Kwik Meal Cart de la New York a la Cart ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 47 de cenți pe porție. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de brânză de vaci, castraveți, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kwik meal Cart ' S Lamb din New York a la Cart, New York Street Cart câini cu sos de ceapa si piper rosu la gratar savura, și Băieți de la țară Chorizo Huaraches de la New York la cart pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castravetele într-un robot de bucătărie până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Așezați într-un castron mediu împreună cu restul ingredientelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți totul împreună până se combină. Dacă vi se pare că sosul dvs. este prea gros, adăugați puțin mai multă apă pentru a-l subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista