Sos simplu de curcan cu ciuperci
Sosul simplu de curcan cu ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă aveți la îndemână un amestec de sos maro, picături de curcan, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Sos de curcan savuros cu ciuperci și ceapă, și Curcan cu aragaz lent, cu sos fără tam-tam {soluție simplă de Ziua Recunoștinței}.
Instrucțiuni
Amestecați picăturile de curcan cu apă fierbinte într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând bine pentru a dizolva toate bucățile de aromă maro din picături în apă.
Bateți bine amestecul de sos brun ambalat și lăsați amestecul să se fierbe la foc mic.
Încălziți grăsimea de curcan într-o tigaie la foc mediu și gătiți ciupercile până când își eliberează sucul, 1 până la 2 minute.
Presărați ciupercile cu pudră de usturoi și sos de soia și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile au absorbit sosul de soia, încă 1 până la 2 minute.
Se toarnă amestecul de ciuperci în sos, apoi se amestecă bine. Se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute. Dacă se dorește un sos mai gros, bateți făina în aproximativ 1/2 cană din sos într-un castron mic, reveniți în cratiță și lăsați să fiarbă încă aproximativ 5 minute pentru a se îngroșa.