Sos pentru scufundare pentru fermă

Sos pentru scufundare pentru fermă
Ranch Dipping Sauce ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 58 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită pătrunjel, maioneză, iaurt și amestec de dressing ranch. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Crispy Ranch Chicken Fingers cu Ranch BBQ Dipping Sauce, Cheesy Ranch Bacon Potato Nuggets cu Ranch Dipping Sauce și Pesto Ranch Dipping Sauce.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de mărime medie, amestecați iaurtul, maioneza și amestecul de dressing ranch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
1 Grapefruit Roșu Mediu, Decojit și Secționat1 Grapefruit Roșu Mediu, Decojit și Secționat
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)2/3 Cană Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
2
Se amestecă bine cu un tel de sârmă. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
3
Se presara patrunjel inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista