Sos: Melitzanosalata

Sos: Melitzanosalata
Sauced: Melitzanosalata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, vinete, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Melitzanosalata-Dip De Vinete Grecești, Răspândire De Vinete La Grătar Grecesc (Melitzanosalata), și Chiftele cu sos BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Așezați vinetele pe grătar și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, întorcând vinetele la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați vinetele pe o tăietură și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Împărțiți vinetele în jumătate și scoateți pulpa într-o strecurătoare plasată într-un castron sau în chiuvetă; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați pulpa să se scurgă timp de 5 până la 10 minute.
6
Transferați vinetele în vasul de lucru al robotului de bucătărie echipat cu lamă de oțel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați usturoiul și sucul de lămâie și pulsul pentru a combina. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați încet ulei de măsline într-un flux constant prin tubul de alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Se transferă într-un castron mediu și se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust. Se acoperă și se dă la frigider timp de o oră, apoi se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista