Sos Marinara
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, sosul Marinara ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 38 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cățel de usturoi, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Cel mai bun sos Marinara vreodată, Sos Marinara, și Sos Marinara sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul la o flacără medie-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă, aproximativ 10 minute.
Adăugați țelina, morcovii și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic până când sosul se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Condimentează sosul cu mai multă sare și piper, după gust.
(Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)