Sos Fierbinte African

Sos Fierbinte African
Sosul fierbinte African ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 24 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sos de roșii, la 8 ardei iute jalape, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Sos fierbinte fermentat cu usturoi și Achiote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți sosul de roșii, ceapa, usturoiul și sucul de lămâie, adăugând câțiva ardei iute la un moment dat, până când se curăță ușor și suficient de fierbinte pentru a se potrivi gustului dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Beaumont Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Stilul lui Beaumont reflectă climatul mai rece al regiunii râului Bot. Fructe proaspete de fructe de pădure roșii, cu un corp mediu delicios de băut și taninuri bine integrate.Se potrivește foarte bine cu bobotie, vânat și curry, coaste de rezervă și friptură de piper sau încercați snoek și gem de struguri.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista