Sos De Turtă Dulce
Sosul de turtă dulce este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, carne de vită și carne de vită demi-glace, pene de turtă dulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Turtă dulce cu sos de lămâie, Turtă Dulce Cu Sos De Stafide, și Turtă dulce cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, combinați Merlot sau alt vin roșu uscat, port tawny și suc de portocale. Se aduce la fierbere la foc mare și se amestecă ocazional până se reduce la 1 1/4 căni, 12 până la 15 minute. Între timp, într-un castron mic, combinați 1/4 cană de apă fierbinte și demi-glace (Vezi notele).
Zdrobiți suficient pene de turtă dulce sau gingersnaps pentru a face 2/3 cană.
Adăugați amestecul de turtă dulce și demi-glace în amestecul de vin; lăsați să stea până când turta dulce s-a înmuiat, 3 până la 5 minute.
Se toarnă într-un blender.
Adăugați frișcă și învârtiți până se omogenizează. Reveniți la pan.
Se amestecă la foc mic până se încălzește.
Bateti in unt pana se omogenizeaza si se omogenizeaza.