Sos De Stridii

Sos De Stridii
Pansamentul de stridii este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scurtarea, bicarbonatul de sodiu, făina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Stridii, Sos De Stridii, și Sos De Stridii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați făina de porumb, făina, sarea și praful de copt într-un castron. Se amestecă împreună.Măsurați Zara și laptele într-o cană de măsurare și adăugați oul. Se amestecă împreună cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
3
Adăugați bicarbonatul de sodiu și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
4
Se toarnă amestecul de lapte în ingredientele uscate. Se amestecă cu o furculiță până se combină. Într-un castron mic, topiți 1/4 scurtare. Adăugați încet scurtarea topită în aluat, amestecând până când se combină. Într-o tigaie de fier, topiți restul de 2 linguri scurtându-se la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Se toarnă aluatul în tigaia fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Răspândiți pentru a uniformiza suprafața. (Aluatul ar trebui să sfârâie.) Gătiți pe plită timp de 1 minut, apoi coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Marginile ar trebui să fie crocante!
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista