Sos De Soia De Ghimbir
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Sosul de scufundare cu ghimbir de soia ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 42 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, sos de soia, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, Sos De Ghimbir, și Sos De Soia De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați toate ingredientele într-un borcan acoperit și agitați bine pentru a le combina.
Serviți ca sos de scufundare pentru tempura.