Sos de scufundare pentru fructe de mare
Sosul de scufundare pentru fructe de mare necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 79 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de chili, ceapă verde, iaurt fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de fructe de mare marinate cu sos de scufundare, Fructe De Mare Crocante Cu Sos De Ierburi, și Prăjituri cu fructe de mare cu sos Creme Fraiche.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul simplu fără grăsimi, mierea, muștarul preparat în stil Dijon, ceapa verde și sosul de chili. Se răcește la frigider cu aproximativ 1 oră înainte de servire.