Sos de salată versatil
Sos de salată versatil necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 6 cenți per porție, primești un aperitiv care servește 60. O porție conține 58 de calorii, 0 g de proteine și 3 g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. Dacă aveți ouă, făină, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Salată de șuncă versatilă, Salată mediteraneană simplă și versatilă și Dip versatilă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combina zahărul, făina, sarea și muștarul; se amestecă ouăle. Se amestecă treptat cu oțet și apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute. Acoperiți și dați la frigider. Chiar înainte de servire, combinați cantitatea dorită de bază cu o cantitate egală de maioneză.
Se serveste ca dressing pentru salata de cartofi, salata de varza sau salata verde. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Kumeu River Village Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Kumeu River Village Chardonnay]()
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în bariche vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o maturitate de piersici, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o revigorare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.