Sos de salată de vis Byrdhouse

Sos de salată de vis Byrdhouse
Byrdhouse Dream Salad Dressing necesită aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 87 de calorii, 0 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, maghiran, miere și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 8%. Încercați Byrdhouse Easy Ginger Beef Sandwichs, Lemon Dream Fruit Salad și Lemon Dream Fruit Salad pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă într-un castron oțetul de orez, oțetul de vin roșu, mierea, uleiul de susan, rozmarinul, busuiocul, maghiranul, muștarul, usturoiul, sarea și piperul, până când se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De SusanUlei De Susan
MaghiranMaghiran
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
MiereMiere
1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei1 Bile De 8 Uncii De Aluat De Pizza Proaspăt, Tăiată La Jumătate, La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier
1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Condiment Pentru Plăcintă De Dovleac
2
Se amestecă uleiul vegetal, apoi se toarnă într-un shaker pentru vinaigretă; dați la frigider peste noapte înainte de utilizare pentru a amesteca aromele. Se agită pentru a se amesteca înainte de a turna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
VinetăVinetă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, măr crocant și un condiment cremos de vanilie.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista