Sos De Roșii

Sos De Roșii
Nevoie de o sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de roșii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, căței de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (orez de vită Kedah cu sos acru de roșii), Sos De Roșii, și Sos De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati usturoiul si ceapa in ulei incins intr-o tigaie medie la foc mediu 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă roșiile; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă frisca și ingredientele rămase; se fierbe, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista