Sos De Rozmarin

Sos De Rozmarin
Sosul de rozmarin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 147 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Un amestec de oțet de sherry, tamari, bulb de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, Covrigi cu sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin, și Sos De Citrice-Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șobolani și usturoi pe o bucată de folie de aluminiu; stropiți cu 1 linguriță de ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Fold folie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când usturoiul este foarte moale; rece. Strângeți pulpa din usturoi și șalotă într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați tamari și următoarele 4 ingrediente; procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Cu blenderul în funcțiune, adăugați uleiul rămas într-un flux lent și constant; procesați până se omogenizează. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
TamariTamari
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
* Sosul de soia poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista