Sos De Rozmarin
Sosul de rozmarin necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 147 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Un amestec de oțet de sherry, tamari, bulb de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, Covrigi cu sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin, și Sos De Citrice-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șobolani și usturoi pe o bucată de folie de aluminiu; stropiți cu 1 linguriță de ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când usturoiul este foarte moale; rece. Strângeți pulpa din usturoi și șalotă într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați tamari și următoarele 4 ingrediente; procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Cu blenderul în funcțiune, adăugați uleiul rămas într-un flux lent și constant; procesați până se omogenizează. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
* Sosul de soia poate fi înlocuit.