Sos De Rom

Sos De Rom
Sosul de rom ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 315 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, unt, rom și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s, și Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze.

Instrucțiuni

1
Topiți untul și zahărul brun într-o cratiță grea la foc mic, amestecând până se omogenizează. Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti, amestecand constant, 10 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista