Reteta de paine italiana este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de caise julienne, cireșe tarte, bulion de pui cu sodiu redus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb, Mașină de pâine pâine italiană (coaptă în cuptor), și Pansament Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, adăugați cuburi de pâine; pus deoparte. În tigaie de 12 inci, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se ia de pe foc; se amestecă salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se toarnă unt de salvie peste cuburi de pâine și se aruncă ușor. Pe 2 foi de prăjituri, întindeți cuburi de pâine condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și Stafide
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți 15 minute sau până se rumenesc; reveniți la castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, în castron mediu, așezați fructele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi și lăsați să stea cel puțin 10 minute pentru a îngrășa și înmuia fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se scurge; se adaugă în cuburi de pâine condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8
Creșteți temperatura cuptorului la 191°.în aceeași tigaie, topiți restul de 1/4 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați ceapa, țelina și morcovii în unt; gatiti 7-10 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați la amestecul de pansament în castron; aruncați ușor. Se amestecă bulionul. Se amestecă ouăle bătute doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Se pune lingura în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc.