Sos De Paste-Vegan

Sos De Paste-Vegan
Sosul de paste-Vegan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sosuri. O porție conține 183 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de piper măcinat, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos de paste Ușor de casă s, Paste vegane cu sos cremos de roșii, și Paste Cu Sos Vegan De Dovlecei De Butternut.

Instrucțiuni

1
Amestecați țelina, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, morcovul, busuiocul, oregano, cimbru, sarea și piperul negru împreună într-un bol până când legumele sunt acoperite uniform în condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana cand ceapa este moale si usturoiul este maro auriu deschis, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați amestecul de legume în tigaie; gătiți și amestecați până la cald, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Combinați roșiile și 1/4 cană de vin roșu într-o oală mare la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile incep sa se inmoaie, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Se toarnă amestecul de roșii într-un blender cu restul de 1/4 cană de vin roșu și amidon de porumb până la cel mult jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Întoarceți roșiile amestecate în oală la foc mediu-mic. Se amestecă amestecul de legume prin sosul de roșii; se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista