Sosul de paste-Vegan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sosuri. O porție conține 183 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de piper măcinat, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos de paste Ușor de casă s, Paste vegane cu sos cremos de roșii, și Paste Cu Sos Vegan De Dovlecei De Butternut.
Instrucțiuni
1
Amestecați țelina, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, morcovul, busuiocul, oregano, cimbru, sarea și piperul negru împreună într-un bol până când legumele sunt acoperite uniform în condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana cand ceapa este moale si usturoiul este maro auriu deschis, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați amestecul de legume în tigaie; gătiți și amestecați până la cald, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Combinați roșiile și 1/4 cană de vin roșu într-o oală mare la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile incep sa se inmoaie, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Se toarnă amestecul de roșii într-un blender cu restul de 1/4 cană de vin roșu și amidon de porumb până la cel mult jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Semințe De Leuștean Pudră
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Întoarceți roșiile amestecate în oală la foc mediu-mic. Se amestecă amestecul de legume prin sosul de roșii; se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch