Sos De Paste Cu Spanac De Anghinare

Sos De Paste Cu Spanac De Anghinare
Sosul de paste cu spanac de anghinare este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest sos are 304 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, inimi de anghinare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste cu sos de anghinare și spanac, Paste Cu Sos De Anghinare, Spanac Și Roșii, și Paste De Anghinare Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree spanac în procesor de alimente până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Bateți spanacul, sosul Alfredo, inimile de anghinare, brânza mozzarella, parmezanul, crema de brânză, usturoiul și roșiile împreună într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos AlfredoSos Alfredo
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă apă în borcanul cu sos Alfredo și se acoperă cu capac. Agitați apa în borcan pentru a elibera ultimele resturi de sos Alfredo și amestecați în oală cu amestec de sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Gatiti amestecul de sos Alfredo la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand branzeturile s-au topit si sosul clocoteste, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista