Sos De Paste Cu Spanac De Anghinare

Sos De Paste Cu Spanac De Anghinare
Sosul de paste cu spanac de anghinare este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest sos are 304 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, inimi de anghinare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste cu sos de anghinare și spanac, Paste Cu Sos De Anghinare, Spanac Și Roșii, și Paste De Anghinare Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree spanac în procesor de alimente până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Bateți spanacul, sosul Alfredo, inimile de anghinare, brânza mozzarella, parmezanul, crema de brânză, usturoiul și roșiile împreună într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos AlfredoSos Alfredo
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se toarnă apă în borcanul cu sos Alfredo și se acoperă cu capac. Agitați apa în borcan pentru a elibera ultimele resturi de sos Alfredo și amestecați în oală cu amestec de sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Gatiti amestecul de sos Alfredo la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand branzeturile s-au topit si sosul clocoteste, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista