Sos De Ouă Din Sud

Sos De Ouă Din Sud
Sosul de ou din sud este un fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați ouă, picături de tigaie de curcan, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Biscuiți Sudici Și Sos, și Biscuiți și sos de Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați grăsimea de curcan într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă șalotele și se sotează până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Bateți făina și gătiți până la o culoare maro aurie medie, aproximativ 3 până la 4 minute. Bateți încet în tigaie picăturile cu bulionul și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul. Se fierbe la foc mic până se ajunge la consistența dorită, aproximativ 10 până la 15 minute. Se amestecă oul tocat și se condimentează cu sare și piper, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Serviți alături de acea pasăre mare și frumoasă!
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista